Företags Tårta

 
Här har vi den första färdiga tårtan denna veckan! Marsipanen blev tyvärr inte som önskat, fanns lite spår och sådär från kaveln som jag blev lite ledsen över men vad gör man. Den vita marsipanen är ju minst förlåtande av alla dessutom, tycker jag, vilket kan vara lite frusterande emellanåt. 
 
Hursomhelst! Jag ska försöka att inte vara allt för hård mot mig själv :) Tårtan i sig skulle vara ganska så enkel och innehållet fick jag bestämma helt själv. Då jag hade en del ahlgrens bilar över från förra beställningen så gjorde jag en likadan fyllning för att inte behöva slänga/köpa extra mycket nya ingredienser, speciellt med tanke på alla andra tårtor i veckan som redan kräver en del påfyllning. 
 
Denna tårta innehåller ljus botten och ett lager baileys spetsad chokladfluff samt ett lager ahlgrens bilar fluff. Hoppas dom blir nöjda med den!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Min profilbild Jag, Amanda, är en tjej med utbildning inom livsmedel bageri/konditori och uppdaterar här med nybakade godsaker - allt från småkakor till större tårtor. ♥

Bläddra gärna bland kategorierna nedanför! ♥


•För beställning/frågor• släng iväg en kommentar alt. mail till » acarohl@icloud.com


Follow
RSS 2.0