Ytterligare en rest-fika

 
Gjorde lite för mycket mousse till tårtan tidigare idag och passade på att slänga ihop en snabb dessert till mig själv, det är ju fredag trots allt! Ett litet glas med moussen, varvat med krossade digistive kex blir en lagom liten touch efter maten senare idag :)

Födelsedagstårta till Melker

 
Och där var veckans sista beställning klar och redo för upphämtning! Jag fick helt fria händer, men dom ville att den skulle gå lite hand i hand med en liknande doptårta som jag gjort tidigare. 
 
Tårtan innehåller ljusa bottnar, en chokladfluff på mjölkchoklad, lite plopp samt ett par nougat-bitar och hallonmousse. Spacklat i vitchokladsmörkräm, täckt i marsipan och dekorationer i sockerpasta. 

Födelsedagstårtor till Zarah

Första tårtan skulle vara med Hello Kitty tema och innehåller: ljus botten, vaniljmousse och en kolakräm. Spacklad i vitchokladsmörkräm, täckt i marsipan och dekorationer i sockerpasta. 
Andra tårtan skulle ha med ett foto på lilla Zarah (som jag fick hjälp av ett bageri att skriva ut) och innehåller: ljus botten, hallonmousse och chokladmousse. Spacklad i vitchokladsmörkräm och täckt i marsipan samt dekorationer i sockerpasta. 
Den tredje tårtan skulle ha frost tema och gärna en Elsa figur, vilket var en liten utmaning! Tårtan innehåller ljus tårtbotten, dumlefluff och jordgubbsmousse. Spacklad i vitchokladsmörkräm, täckt i marsipan och ett vitt "snötäcke" av sockerpasta samt övriga dekorationer i sockerpasta. Har även sprayat ett lager med glitter över hela tårtan, men syns mycket mer i verkligheten. Gav tårtan en riktigt fin finish! 
 
Alla tårtor är snart redo för leverans och jag hoppas dom blir nöjda! Elsa får sättas på plats när vi är framme så att den inte riskerar att rasa i bilen. 

Min profilbild Jag, Amanda, är en tjej med utbildning inom livsmedel bageri/konditori och uppdaterar här med nybakade godsaker - allt från småkakor till större tårtor. ♥

Bläddra gärna bland kategorierna nedanför! ♥


•För beställning/frågor• släng iväg en kommentar alt. mail till » acarohl@icloud.com


Follow
RSS 2.0