Mammas ros-tårta

 
Nu har jag slarvat ordentligt med uppdatering här, trots en del tårtor som gått ut nyligen. I mars fyllde mamma åt och då gjordes exempelvis denna lilla skapelse, där jag testade på "semi naked-cake"-effekt istället för ett sött marsipanlock. Kunde blivit bättre men nu har man i alla fall fått testat på en gång!
 
Rosorna gjordes ett tag innan, och jag måste säga att jag har blivit helt kär i min formdyna som hjälper till att få bladen så tunna och fina!
 
Tårtan bestod av ljusa bottnar, fyllda med en chokladfluff samt en vaniljmousse med en hint av kokos. Spacklad i vit chokladsmörkräm som vanligt och dekorerad med ferrero rocher praliner. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Min profilbild Jag, Amanda, är en 22-årig tjej med utbildning inom livsmedel bageri/konditori och uppdaterar här med nybakade godsaker - allt från småkakor till större tårtor. ♥

Bläddra gärna bland kategorierna nedanför! ♥


•För beställning/frågor• släng iväg en kommentar alt. mail till » acarohl@icloud.com


Follow




RSS 2.0