Testar Glutenfri Tårtbotten

 
Igår testade jag på lika-delar recept på tårtbottnar, glutenfritt! Den kvadratiska blev inte så hög som väntat så stack ut runda små bakelser och frös ner. Den runda blev dock super hög och fin så den lär användas nu till nästa tårt-projekt! Tycker dock dom verkar bli lite frasiga på ovansidan, men smakar ju gott i alla fall så går ju att lite försiktigt skala/skära bort innan användning. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Min profilbild Jag, Amanda, är en 22-årig tjej med utbildning inom livsmedel bageri/konditori och uppdaterar här med nybakade godsaker - allt från småkakor till större tårtor. ♥

Bläddra gärna bland kategorierna nedanför! ♥


•För beställning/frågor• släng iväg en kommentar alt. mail till » acarohl@icloud.com


Follow




RSS 2.0