Kristyr Rosor

 
Idag ska det bakas lite julgodis med familjen, bland annat klassiska Mozartkulor som vi alltid gör varje år. Vi får väl se hur många som faktiskt blir sparade i år dock och hur många som bara råkar ätas upp direkt ;)
 
Fortsätter för övrigt att öva på dessa kristyr rosor, lättare sagt än gjort ibland kan jag tycka. Men det går ju framåt iaf, alltid något!
Verktygen jag använder mig av ser ni på bilden längst ner. Tyll "104" samt en blomsticka eller vad de nu kallas, glömmer alltid av namnet på pinnarna... Hursomhelst så hittar ni dom båda på bland annat kakburken.se under kategorin spritstillbehör.
 
 
♥ Själva kristyren gör ni enkelt med hjälp av uppvispad äggvita, pyttelite ättika samt en hel del florsocker! ♥


Kommentarer
Postat av: Sam

Wow jag älskar det! <3

Svar: men tack, va gullig du är!
Dekora ♥

2015-12-12 @ 13:37:46
URL: http://samfranklin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Min profilbild Jag, Amanda, är en 22-årig tjej med utbildning inom livsmedel bageri/konditori och uppdaterar här med nybakade godsaker - allt från småkakor till större tårtor. ♥

Bläddra gärna bland kategorierna nedanför! ♥


•För beställning/frågor• släng iväg en kommentar alt. mail till » acarohl@icloud.com


Follow




RSS 2.0