Födelsedagstårtor till Zarah

Första tårtan skulle vara med Hello Kitty tema och innehåller: ljus botten, vaniljmousse och en kolakräm. Spacklad i vitchokladsmörkräm, täckt i marsipan och dekorationer i sockerpasta. 
Andra tårtan skulle ha med ett foto på lilla Zarah (som jag fick hjälp av ett bageri att skriva ut) och innehåller: ljus botten, hallonmousse och chokladmousse. Spacklad i vitchokladsmörkräm och täckt i marsipan samt dekorationer i sockerpasta. 
Den tredje tårtan skulle ha frost tema och gärna en Elsa figur, vilket var en liten utmaning! Tårtan innehåller ljus tårtbotten, dumlefluff och jordgubbsmousse. Spacklad i vitchokladsmörkräm, täckt i marsipan och ett vitt "snötäcke" av sockerpasta samt övriga dekorationer i sockerpasta. Har även sprayat ett lager med glitter över hela tårtan, men syns mycket mer i verkligheten. Gav tårtan en riktigt fin finish! 
 
Alla tårtor är snart redo för leverans och jag hoppas dom blir nöjda! Elsa får sättas på plats när vi är framme så att den inte riskerar att rasa i bilen. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Min profilbild Jag, Amanda, är en tjej med utbildning inom livsmedel bageri/konditori och uppdaterar här med nybakade godsaker - allt från småkakor till större tårtor. ♥

Bläddra gärna bland kategorierna nedanför! ♥


•För beställning/frågor• släng iväg en kommentar alt. mail till » acarohl@icloud.com


Follow
RSS 2.0