Ännu mer bottnar

 
Hoppas dagen har varit fin för er alla, även om alla dagar borde vara lika uppskattade till våra närmsta :) 
 
Igår ramlade ytterligare en tårtbeställning in vilket gjorde att jag hamnade i köket idag för att tillverka ännu mer bottnar. Inget mig emot dock, är lika spänd fortfarande inför att sätta igång med alla fyllningar och dekorationer.
 
Fick idag även köpt lite ingredienser till första tårtorna, vilka kommer att bestå mestadels av fluff. Hon i kassan måste trott att jag hade en singel-dejt med allt godis ikväll då hela rullbandet var fullt av choklad och annat sött. Haha,men vad gör man inte för att få baka ;) 


Kommentarer
Postat av: Paula

Hejsan! Är väldigt imponerad hur duktig du är ! :) Jag själv känner att jag har så otroligt mycket att lära ännu och vissa blir så kallade pannkaka :( Har varit här i din blogg några gånger och kollat vad du gjort, så ser jag att du verkar ha hittat din kallelse. Ha det så bra. Kram/Paula ;)

Svar: Nämen tack fina du, vad glad jag blir!! Övning ger färdighet så kämpa på! Det tog ett tag för att hamna där jag är nu, och jag har fortfarande mycket att lära :) Stora kramar och lycka till! :)
Dekora ♥

2016-02-16 @ 09:01:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Min profilbild Jag, Amanda, är en tjej med utbildning inom livsmedel bageri/konditori och uppdaterar här med nybakade godsaker - allt från småkakor till större tårtor. ♥

Bläddra gärna bland kategorierna nedanför! ♥


•För beställning/frågor• släng iväg en kommentar alt. mail till » acarohl@icloud.com


Follow
RSS 2.0