Chanel Cake Bag

 
Innehåll: Ljusa bottnar samt chokladbottnar. Nedersta lagret är tunnt penslat med Baileys samt täckt med ytterst lite vit chokladsmörkräm och resten av alla bottnar är varvade med tunna lager av en chokladkräm. 
 
Okej, så den blev väl inte riktigt som tänkt... Jag var alldeles för ivrig med alla moment (vilket är lätt hänt när man bakar lite hemma för att testa lite idéer haha) vilket ledde till att formen på väsken blev alldeles för bred/tjock, sockerpastan blev inte tillräckligt arbetad med (och var dessutom torr trots oöppnad och ny paket!) så ville gärna spricka på sina ställen (ska aldrig köpa det märket igen, brukar ju dock täcka med marsipan ändå).
 
Men, jag är glad att jag testade! För skulle en beställning ramla in, eller om man helt enkelt vill bjuda på en smashing liten väska, så har man ju lite övning att ta hjälp ifrån! Och övning kan man ju aldrig få för mycket utav ;)
 
På tal om beställningar så trillade 2 nya in idag. Nu väntas alltså 7 tårtor bli levererade so far i februari och jag är super taggad för att bara köra igång!! Ska fixa klart alla bottnar och frysa in samt göra de sista socker-dekorationerna för att underlätta så mycket som möjligt :) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Min profilbild Jag, Amanda, är en tjej med utbildning inom livsmedel bageri/konditori och uppdaterar här med nybakade godsaker - allt från småkakor till större tårtor. ♥

Bläddra gärna bland kategorierna nedanför! ♥


•För beställning/frågor• släng iväg en kommentar alt. mail till » acarohl@icloud.com


Follow
RSS 2.0