Chokladformar med Japp-fluff

 
Busenkla små munsbitar som går att variera i alla slags varianter. En slags kusin till praliner, dock något mindre välgjord möjligtvis. Jag använde vanliga knäckformar till de på bilden och penslade smält choklad i tunna lager i ca 3 omgångar. Mellan varje pensling fick de vila i frysen några minuter, och lite extra länge det sista innan jag vågade lossa formarna. Sen är det bara att förvara dom svalt i kyl!
 
Japp-fluffen fungerar precis som vanligt och receptet hittar ni HÄR. Beroende på hur många formar man gör så kan det vara en bra idé att åtminstonde halvera receptet på fluffen, går ju inte åt sådär jätte mycket för att fylla små knäckformar ;) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Min profilbild Jag, Amanda, är en 22-årig tjej med utbildning inom livsmedel bageri/konditori och uppdaterar här med nybakade godsaker - allt från småkakor till större tårtor. ♥

Bläddra gärna bland kategorierna nedanför! ♥


•För beställning/frågor• släng iväg en kommentar alt. mail till » acarohl@icloud.com


Follow




RSS 2.0