Bak Tisdag

 
Såå gott formbröd med rågmjöl som huvudingrediens!
 
En utav de godaste äppelkakorna jag ätit! Nu ligger dessa i frysen men till servering blir det extra tjusigt att pudra över lite florsocker. 
 
Grönsakspaj. Gud så länge sedan jag gjorde matpaj! Men den var riktigt god, även om själva skalet kunde blivit någorlunda bättre.
 
Förutom två riktiga långa och sköna promenader har jag alltså stått i köket i princip hela dagen. Var även tvungen att handla lite ingredienser på Ica, alltid något litet som saknas på just den grejen man ska göra. Blir lika förvånad varje gång då jag tycker skafferiet bubblar över av förpackningar och dylikt. Kylen kan jag förstå då det är mycket färskvaror liksom, men allt annat?
Well, nu är det i alla fall några saker som finns som då tydligen inte fanns innan. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Min profilbild Jag, Amanda, är en 22-årig tjej med utbildning inom livsmedel bageri/konditori och uppdaterar här med nybakade godsaker - allt från småkakor till större tårtor. ♥

Bläddra gärna bland kategorierna nedanför! ♥


•För beställning/frågor• släng iväg en kommentar alt. mail till » acarohl@icloud.com


Follow




RSS 2.0